XXL Stalenbox aanvragen

Home > Gratis stalenbox

Kunstgras stalen gratis geleverd!

In de stalenbox treft u 6 prachtige kunstgras stalen aan van ieder maar liefst 40x30 cm! In de stalenbox zitten soorten die: 

  • geschikt en veilig zijn voor (spelende) kinderen;
  • geschikt zijn voor huisdieren;
  • verschillen in hoogte, van korte soorten tot lange soorten;
  • voordelig zijn qua prijs;
  • een luxe en realistische uitstraling hebben.

Zo kunt u de topkwaliteit van ons kunstgras optimaal ervaren! Let op: de stalenbox is zo XXL dat deze niet door de brievenbus past. Zorg ervoor dat u thuis bent of het pakket gemakkelijk kan worden afgegeven bij bijvoorbeeld de buren. De stalenbox wordt binnen 1-2 werkdagen verzonden en u ontvangt hiervoor uiteraard een handige track & trace via de email.

Gratis XXL stalenbox aanvragen

Om u te helpen bij het maken van de juiste keuze, ontvangt u 6 stalen zodat u eerst kunt voelen en 100% overtuigd bent van uw kunstgras.

Zelf kunstgras leggen

U kunt zelf eenvoudig kunstgras leggen met onze instructies voor kunstgras zelf te leggen.

In de uitgebreide instructievideo lichten we alle stappen voor het zelf leggen van kunstgras in detail uit, voor tuinen zonder kant afzetting, tuinen met kant afzetting en zelfs kunstgras voor balkons.

 

Kunstgras legservice

Wilt u liever gebruik maken van onze legservice? Vraag dan vrijblijvend een afspraak aan.

Kunstgras laten leggen door Top Kunstgras is mogelijk voor zowel uw particuliere tuin als uw bedrijfstuin. Uiteraard plaatsen wij ook op balkons, terrassen, binnenplaatsen en sportveldjes. 


Onze beoordelingen