Kunstgras voor in de tuin

Kunstgras voor in de tuin

Denkt u erover om uw gazon te vervangen door kunstgras tuin? Dan bent u zeker niet de enige. Steeds meer mensen kiezen voor een onderhoudsvriendelijk, frisse en altijd groen grasmat. De redenen hiervoor zijn heel divers. Kunstgras heeft veel voordelen die wij nader onder de loep nemen. Wij maken van uw tuin een prachtige kunstgras tuin.

Sorteren:
Kunstgras Be Simple - 22mm
€ 15,95
Echtheid:
Echtheid
Grashoogte:
Grashoogte
Zachtheid:
Zachtheid
Kunstgras Be Easy - 30mm
€ 19,95
Echtheid:
Echtheid
Grashoogte:
Grashoogte
Zachtheid:
Zachtheid
Kunstgras Be Soft - 40mm
€ 22,50
Echtheid:
Echtheid
Grashoogte:
Grashoogte
Zachtheid:
Zachtheid
Kunstgras Smile - 35mm
€ 25,95
Echtheid:
Echtheid
Grashoogte:
Grashoogte
Zachtheid:
Zachtheid
Kunstgras Orlando - 35mm
€ 29,95
Echtheid:
Echtheid
Grashoogte:
Grashoogte
Zachtheid:
Zachtheid
Kunstgras Solid - 30mm
€ 29,95
Echtheid:
Echtheid
Grashoogte:
Grashoogte
Zachtheid:
Zachtheid
Kunstgras Easygoing - 40mm
€ 29,95
Echtheid:
Echtheid
Grashoogte:
Grashoogte
Zachtheid:
Zachtheid
Kunstgras Family - 45mm
Aanbieding!
Special Price € 32,95 voorheen € 38,95
Echtheid:
Echtheid
Grashoogte:
Grashoogte
Zachtheid:
Zachtheid
Kunstgras Solid Fireproof - 20mm
€ 34,95
Echtheid:
Echtheid
Grashoogte:
Grashoogte
Zachtheid:
Zachtheid
Kunstgras Saba - 50mm
€ 34,95
Echtheid:
Echtheid
Grashoogte:
Grashoogte
Zachtheid:
Zachtheid
Kunstgras Bermuda - 50mm
Aanbieding!
Special Price € 42,95 voorheen € 50,95
Echtheid:
Echtheid
Grashoogte:
Grashoogte
Zachtheid:
Zachtheid
Kunstgras Just Green - 50mm
€ 42,95
Echtheid:
Echtheid
Grashoogte:
Grashoogte
Zachtheid:
Zachtheid
Kunstgras Bora Bora - 50mm
€ 44,95
Echtheid:
Echtheid
Grashoogte:
Grashoogte
Zachtheid:
Zachtheid

Voordelen van een kunstgras tuin

Op zoek naar een kunstgras tuin? Misschien bent u al wat ouder en kost het onderhoud van uw gazon teveel energie. Of u hebt een drukken baan en heeft gewoon geen tijd om aandacht te besteden aan uw gazon. U wilt gewoon genieten en ontspannen in de tuin. Gezinnen met jonge kinderen willen graag een mooi en veilig speelveld voor hun kinderen. Zelfs het kleinste grasveld heeft onderhoud nodig en daarvoor hebben de meeste mensen geen tijd. Kunstgras is dan de ideale oplossing. Zo blijft er tijd over om te genieten van uw tuin.

Wat u kunt verwachten van uw kunstgras

Met onze kunstgras soorten van hoge kwaliteit zult u vrijwel geen verschil zien met natuurgras. Ons kunstgras heeft de volgende eigenschappen.

  • De kleur blijft behouden
  • De dichtheid blijft
  • Geen onkruid tussen het gras
  • Veel minder onderhoud
  • Geweldige veerkracht
  • Veelzijdige ontwerpmogelijkheden
Kunstgras in de tuin leggen Kunstgras in de tuin leggen

Ervaar de voordelen van kunstgras in de tuin

Als u dit zo leest dan twijfelt u toch niet meer om voor een gazon van kunstgras te kiezen? Nooit meer gras maaien, nooit meer verticuteren en bemesten of tijdens droge periodes sproeien. Kunstgras tuin laat u het hele jaar door genieten van een altijd egaal, groen gazon. Het maakt geen enkel verschil of uw gazon in de schaduw of in de zon ligt. Het assortiment van Top Kunstgras is van de beste kwaliteit. Het is vrij van zware metalen en veilig voor kinderen en huisdieren. Wij zijn de échte specialiste in de wereld van kunstgras en ons assortiment voldoet aan de strengste kwaliteitsnormen. Wij zijn zo overtuigd van de topkwaliteit van onze kunstgrassen dat wij 10 jaar garantie geven op al onze soorten kunstgrassen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij delen onze kennis graag met u.

Kunstgras ook voor bedrijfsterreinen en kantoortuinen

Elk bedrijf kan zijn voordeel doen met een fraai aangelegde tuin voor het kantoor, winkel, hotel etc. Een voortuin is nu eenmaal een visitekaartje en een goede eerste indruk wekt vertrouwen. Kunstgras voor een grote oppervlakte is een behoorlijke investering maar u bespaart er aanzienlijke onderhoudskosten mee. U heeft een altijd mooi en groen gazon dat de hele omgeving een verzorgde uitstraling geeft. Dit zal uw bezoekers niet ontgaan. Lijkt dit u iets voor uw bedrijfspand? Neem gerust contact met ons op. Wij denken graag mee hoe wij iets voor u kunnen betekenen.

Voor meer informatie over wat wij kunnen betekenen voor uw bedrijfspand kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij denken graag met u mee over de vele mogelijkheden!

Ontvang onze gratis kunstgras stalenbox!

Gratis kunstgras advies op maat!

Ontvang onze gratis kunstgras tuin stalenbox!

Onze unieke collectie kunstgras tuin moet u ervaren! Weet u nog niet welke soort kunstgras het meest geschikt is voor uw tuin? Vraag dan onze gratis kunstgras stalenbox aan. In deze stalenbox vindt u meerdere soorten kunstgras en zo kunt u zelf de kwaliteit, echtheid en zachtheid van ons kunstgras beoordelen! Heeft u hulp nodig bij het inmeten van het kunstgras, of heeft u aanvullende vragen? Onze kunstgras specialisten helpen u graag met een advies op maat. Hiervoor kunt u altijd een afspraak met ons inplannen! Onze adviseurs kunnen u het beste advies geven voor het kunstgras voor in de tuin.

Kunstgras tuin voor een mooi groen grasveld!

Op zoek naar een specialist voor uw kunstgras tuin? Bent u op zoek naar kunstgras voor in uw tuin? Bent u op zoek naar een onderhoudsvriendelijke tuin waar u jarenlang plezier van zult hebben? Zoekt u dan niet verder. Top Kunstgras heeft jarenlange ervaring met het aanleggen van kunstgras. Wij kunnen u alles vertellen over de verschillende soorten kunstgras en weten zeker dat wij ook voor uw project het geschikte kunstgras hebben. Onze experts voorzien u graag van advies op maat en meten graag de m2 in voor de realisatie van uw kunstgras tuin. Kunstgras bestelt u niet dagelijks en wij kunnen het ons goed voorstellen dat u vragen heeft over de verschillende soorten kunstgrasmatten die wij aanbieden. U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met één van onze medewerkers. Wij staan u graag te woord en bespreken graag met u uw wensen. Wij bieden u een ruim aanbod aan van verschillende soorten kunstgrasmatten waar u uw hart aan op kunt halen. Als u op zoek bent naar kunstgras tuin bent u bij Top Kunstgras aan het juiste adres. 

Jarenlange ervaring in kunstgras tuin aanleggen

Zoekt u kunstgras tuin? Top Kunstgras heeft in de afgelopen jaren veel naamsbekendheid opgebouwd. Vele klanten hebben de weg naar ons weten te vinden en zij genieten tegenwoordig van een onderhoudsvriendelijke groen gazon. Zij waarderen onze kunstgrasmatten en service met een prachtige 9.5. Onze kunstgras matten zijn niet van echt gras te onderscheiden. Zo heeft u een prachtige kunstgras tuin. Onze experts bespreken graag met u uw wensen en sturen u, indien gewenst, een gratis stalenbox toe. Zo kunt u thuis bekijken welk type kunstgras het beste bij uw wensen past. U heeft bij ons een ruime keuze uit verschillende soorten en prijsklasse. De keuze is helemaal aan u. Al onze producten zijn volgens de juiste richtlijnen gekeurd en zijn veilig voor huisdieren en kinderen. Wij leveren al onze producten in heel België en komen graag bij u langs om uw kunstgras in te meten. Wij bieden de beste kwaliteit aan van kunstgrassen. Kies voor een onderhoudsvriendelijk groen gazon, kies voor Top Kunstgras!

Kunstgras voor in de tuin laten aanleggen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het inmeten, bestellen en aanleggen van uw kunstgrasmatten? U kunt vrijblijvend contact opnemen met één van onze medewerkers. Daarnaast kunt u via onze gebruiksvriendelijke website de kosten berekenen voor de aanschaf van kunstgrasmatten. Op deze manier komt u nooit voor onverwachte kosten te staan. Het is onze taak om u volledig te ontzorgen van A tot Z. Onze specialisten bieden graag hun jarenlange ervaring aan en geven u graag advies over de aanschaf van kunstgras.