Showtuin

Home > Showtuin

Beleef ons kunstgras in onze kunstgras winkel

Het is lastig om de juiste keuze te maken als u kunstgras wilt aanleggen. Elk soort kunstgras heeft specifieke eigenschappen en kwaliteitskenmerken. Wij willen u als klant kennis laten maken met de wereld van kunstgras en daarom hebben wij bij onze kunstgras winkel in Haelen in Limburg een mooie showroom gemaakt en een prachtige showtuin aangelegd. Hier kunt u als klant de ultieme kunstgras beleving ervaren. Als u de verschillende soorten kunstgras met eigen ogen en in alle rust kun bekijkendan bent u beter in staat om de juiste keuze te maken.

Bezoek onze kunstgras winkel en showtuin

U kunt onze kunstgras winkel en showtuin vinden aan de Windmolenbosweg 7 te Haelen in de provincie Limburg in Nederland. Onze actuele openingstijden kunt u hieronder vinden. Als u onze showroom en showtuin bezoekt dan zult u verbaasd zijn over de vele soorten groen die er zijn. U wordt er zeker door geïnspireerd om met uw project aan de slag te gaan. Wij zijn niet zomaar een kunstgras winkel, Top Kunstgras is de échte kunstgras specialist! U zult dat zelf ervaren als u de moeite neemt om ons een bezoek te brengen.

Eigen vakkundige legservice

Als u een beetje handig bent dan kunt u zelf uw kunstgras leggen. Voor een klein oppervlak zoals een balkon zal dat met de juiste materialen en met onze instructies zeker lukken. Maar als u twee linkerhanden heeft of het ontbreekt u aan tijd dan is onze vakkundige eigen legservice een uitkomst voor u. Als het gaat om de aanleg van een gazon van kunstgras dan nemen wij u alles uit handen. Onze kunstgras specialisten verwijderen het oude gras en voeren het ook af. Daarna wordt de ondergrond gelegd en daarop wordt het kunstgras geplakt en gelegd. Zo krijgt u gegarandeerd een mooi eindresultaat!

Deskundig advies

Wij geven u advies op maat voor uw kunstgras project. Wij letten op het beoogde gebruik, de gebruiksintensiteit en welk soort gras u mooi vindt. Wij bieden de beste kwaliteit aan kunstgrassen en sommige soorten zijn bijna niet van echt gras te onderscheiden. Voor elke locatie heeft Top Kunstgras het geschikte kunstgras, daar zijn wij van overtuigd. Kies voor een onderhoudsvriendelijk gazon van Top Kunstgras. Dat is pas echt een slimme keuze.

Onze showtuin

Ma 8:30 – 17:00 uur

Di 8:30 – 17:00 uur

Wo 8:30 – 17:00 uur

Do 8:30 – 17:00 uur

Vr 8:30 – 17:00 uur

Za 9:30 – 14:00 uur

Zo Gesloten