Over ons

Home > Over ons

Top Kunstgras: specialist in kunstgras.

Top Kunstgras is dé kunstgras specialist! De basis van ons bedrijf is in Haelen in Limburg. Op deze prachtige locatie verwelkomen wij u graag om u onze grote variatie in kunstgrassen te tonen.

Actief in heel Nederland
Ook al is ons bedrijf gevestigd in het zuiden van het land, wij zijn actief in heel Nederland en komen zelfs in Groningen graag naar u toe. Onze levering van kunstgrassen gaat nog verder. In heel Europa leveren wij aan diverse klanten zoals overheden, scholen, bedrijven, winkels, vakantieparken en particulieren.

Deskundig advies
Onze enthousiaste en gemotiveerde medewerkers geven u graag deskundig en persoonlijk advies. Wij weten welk soort kunstgras voor uw project het meest geschikt is

Top Kunstgras is dé echte kunstgras specialist

In het dorpje Haelen in het pittoreske Limburg vindt u onze Top Kunstgras vestiging. Hier is alle kennis aanwezig over kunstgras. Al onze medewerkers zijn kunstgras specialist. U krijgt deskundig advies voor uw kunstgras project. U zult zich verbazen over de wereld van kunstgras.

Levering in heel België

Vanuit onze vestiging in Limburg komen wij overal. Wij leveren in heel België, maar ook in Duitsland en Nederland. Wij hebben al aan vele particulieren, hoveniers, overheden, scholen, kantoren, winkels, vakantieparken en bedrijven kunstgras geleverd.

Persoonlijk advies

Ons team van enthousiaste en gemotiveerde medewerkers kan u alles vertellen over de verschillende soorten kunstgras. Wij luisteren goed naar uw wensen en geven u het juiste advies voor uw project!

Top Kunstgras: dé kunstgras specialist met jarenlange ervaring

Top Kunstgras is al vele jaren thuis in de wereld van kunstgras. Wij hebben voor de meest uiteenlopende projecten kunstgras aangelegd. Bij ons kunt u eenvoudig online kunstgras kopen, maar kunt u ook 

Voordelige prijzen

Als kunstgras specialist kopen wij direct van de fabrikant. Dat betekent dat wij zonder tussenhandel diverse kunstgrasproducten van premium kwaliteit kunnen leveren tegen concurrerende prijzen.

Vakkundige eigen legservice

Wij hebben een vakkundige eigen legservice met jarenlange ervaring. Dit team van kunstgras specialisten werkt professioneel en zeer zorgvuldig. Zij realiseren uw wensen en maken van elk project een groene oase.

Niet van echt te onderscheiden

Ons kunstgras wordt door moderne weefmachines vervaardigd en is van hoogwaardig materiaal. De gebruikte garens zijn verschillend van lengte, kleur en vorm en lijken perfect op de look and feel van een echt grasperk. Met een onregelmatige verdeling en een hoge vezeldichtheid wordt de natuurlijke uitstraling nog meer ondersteund.

Deskundig advies aan huis

Deskundig advies bij de keuze van kunstgras is heel belangrijk. U gaat immers een investering doen voor 10 tot 15 jaar en dat moet u goed overwegen. Onze kunstgras specialist bezoekt u thuis zodat hij optimale ondersteuning kan geven en al uw vragen kan beantwoorden. U krijgt een goed beeld van alle mogelijkheden als u onze showroom en showtuin in Haelen een bezoekje brengt.

Snelle levering

Wij hebben een uitgebreide hoeveelheid kunstgras op voorraad en kunnen daarom snel leveren. We zijn onafhankelijk van de levertijden van de fabrikant en snelle levertijd hoort gewoon bij onze service. Of uw kunstgras ook snel gelegd kan worden is afhankelijk van de weersomstandigheden. Bij gunstige weersomstandigheden wordt het legwerk op korte termijn en snel uitgevoerd. Afhankelijk van de grootte van het project kunnen wij binnen 1 tot 2 dagen het legwerk opleveren.

Top KunstgrasTop Kunstgras

Onze showtuin

Ma 8:30 – 17:00 uur

Di 8:30 – 17:00 uur

Wo 8:30 – 17:00 uur

Do 8:30 – 17:00 uur

Vr 8:30 – 17:00 uur

Za 9:30 – 14:00 uur

Zo Gesloten

Wie is sprietje?

Sprietje is de vrolijke mascotte van Top Kunstgras. Hij komt op verschillende plekken op onze website terug en begeleidt je bij jouw zoektocht naar het allerbeste kunstgras. Sprietje geeft bijvoorbeeld heldere meetinstructies bij onze product calculator, zodat je weet hoeveel kunstgras je nodig hebt. Als echte kunstgraskenner kan hij je bijvoorbeeld ook vertellen welke voordelen kunstgras heeft ten opzichte van een natuurlijk gazon en hoe je jouw eigen kunstgras het beste kunt onderhouden.

Ook na je aankoop bij Top Kunstgras staat Sprietje voor je klaar. Hij houdt je op de hoogte van de verwachte leverdatum van de door jou bestelde producten. Daarnaast legt Sprietje je haarfijn uit hoe je eenvoudig zelf kunstgras kunt leggen aan de hand van stapsgewijze leginstructies.

Kom je er ondanks alle goede bedoelingen van Sprietje niet uit? Geen probleem, onze medewerkers staan klaar om je verder te helpen!

Top KunstgrasTop Kunstgras

Openstaande vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerd personeel om ons groeiend bedrijf naar de top te helpen! Wij hebben een visie welke wij graag met je delen. Neem een kijkje hieronder naar de openstaande vacatures.

Kunstgras installateur

Gezocht:
– Een enthousiaste kunstgras installateur met evenveel passie voor kunstgras als wij!

Startdatum:
– Per direct

Dienstverband:
– Fulltime, onbepaalde tijd

Bij Topkunstgras krijg jij dé unieke kans om als kunstgras-installateur direct aan de slag te gaan. Wij van TopKunstgras hebben de afgelopen jaren een enorme groei mee mogen maken en zijn daarom op zoek naar een geschikt persoon die samen met ons verder wil groeien.

Denk jij alles in huis te hebben om als kunstgras-installateur aan de slag te kunnen? Maar heb jij niet de juiste achtergrond en ervaring? Geen probleem! Bij Topkunstgras geniet je een interne opleiding tot zelfstandig kunstgrasverlegger. Waarna je zelfstandig aan de slag gaat met het installeren van kunstgras van zowel particulieren- en bedrijfstuinen. Uiteraard zullen wij je in het begin goed begeleiden zodat je zo snel mogelijk door kunt stromen om de werkzaamheden zelfstandig uit te voeren.

Wat mag jij van ons verwachten?
– Royale beloning (zowel primair als secundair);
– Een leuke en afwisselende functie;
– Gereedschap van top(kunstgras)kwaliteit;
– Een grote mate van zelfstandigheid;
– Scholingsmogelijkheden van alle aard, waaronder (groot)rijbewijs, etc;
-Veel afwisseling en de kans om jezelf te ontplooien;
– Een vriendelijk, gemotiveerd en collegiaal team;
– Een vrijdagmiddag borrel

Wat vragen wij?
– Rijbewijs B, (BE is een pré);
– Leergierig, vakkundig, passioneel en een teamplayer;
– Geen 9 tot 5 mentaliteit;
– Fysiek een aanpakker.

Wil jij met ons mee groeien?

Ben jij toe aan een leuke uitdaging in een uiterst plezierige werkomgeving? Reageer dan snel door het sturen van je motivatie en CV. Voor vragen kun je contact opnemen op het volgende telefoonnummer: +31 475 635 840 en vragen naar Jeff Buchmeyer.

Secundaire arbeidsvoorwaarden:
– Pensioen
– Flexibele werkuren
– Personeelskorting
– Geweldige collega’s
– En uiteraard een goed salaris!

Neem contact met ons op

Persoonlijk advies staat bij ons op nummer 1. En daarbij komt ook de kwaliteit die wij leveren. Top Kunstgras is voor ieder een slimme keuze.