Kunstgras Solid Fireproof

De Top Kunstgras Solid Fireproof is eindelijk hier! Zoals de naam al laat vermoeden is dit de eerste kunstgrassoort die volledig brandvertragend is. Waar alle andere kunstgrassoorten pas brandvertragend zijn als ze zijn ingestrooid met zand, is de Solid Fireproof dit van zichzelf al. Met zijn Cfl-S1 certificering is de Solid Fireproof dé beste keuze voor professionele toepassingen. En zoals de naam al zegt, presteert deze soort perfect onder extreme hitte. Daarmee is er eindelijk een kunstgrassoort die u kunt gebruiken op beurzen, in publieke binnenruimtes, het theater, evenementen, restaurants, stadions en ga zo maar door.

De kunstgras soort Solid Fireproof is geschikt voor:

 • (Publieke) binnenruimtes
 • Beurzen
 • Evenementen
 • Voortuin
 • Siergazon
 • Galerij
 • Spelende kinderen
 • Huisdieren

Gebruik

 • Geschikt voor betreding

Cfl-S1 gecertificeerd
De Euro-brandklassen zijn de Europese norm voor brandbaarheid van materialen. Onze kunstgrassoort Solid Fireproof valt onder Euro-brandklasse Cfl-S1 wat getest is door een onafhankelijk laboratorium volgens de EN ISO 9239-1 (2010) norm. Daarbij is het gras niet alleen goed brandvertragend, maar heeft ook nog een heel weinig rookontwikkeling. Perfect dus voor iedere toepassing die brandveilig moet zijn!


Ons kunstgras is non-infill

Oudere en goedkopere kunstgras varianten worden ingestrooid met instrooizand om de kunstgras sprieten overeind te houden, dat is bij ons kunstgras niet nodig. Wij geven echter wel de voorkeur aan instrooien omdat het vele andere belangrijke voordelen kent. Wij gebruiken kwartszand, dit is een zandfractie van een ronde korrel. Deze zorgt ervoor dat het kunstgras mooi strak blijft liggen en koelt ook het kunstgras in warme zomermaanden. Daarbij is dit ook nog eens de enige kunstgrassoort die brandvertragend gecertificeerd is zonder instrooizand.

Heeft u vragen?

Persoonlijk advies staat bij ons op nummer 1. En daarbij komt ook de kwaliteit die wij leveren. Top Kunstgras is voor ieder een slimme keuze.

Kunstgras Solid Fireproof

per m2

Prijscalculator

1. Welke afmetingen heb je nodig?

Totaal optie 1

Berekende oppervlakte:
m2

U ontvangt de volgende stukken kunstgras:

Legrichting:
Horizontaal Verticaal

Aantal naden:
naad naden

Snijverlies:
m2

Prijs kunstgras
Arrow
Sprietjes choice!
Sprietje

Totaal optie 2

Berekende oppervlakte:
m2

U ontvangt de volgende stukken kunstgras:

Legrichting:
Horizontaal Verticaal

Aantal naden:
naad naden

Snijverlies:
m2

Prijs kunstgras

2. Benodigde accessoires

Onderstaande accessoires zijn van essentieel belang voor het juist verleggen van het kunstgras in uw tuin. Wij raden u aan deze toe te voegen aan uw bestelling.

m 2
Stabilisatiedoek
Top Kunstgras drukverdelend doek (per m2). Drukverdelend doek is zeer belangrijk als onderliggend materiaal voor het kunstgras. Deze vangt namelijk de piekbelastingen op en voorkomt deuken in de onderbaan van u kunstgras.
3.95 / m2
stuks
Bevestigingshaken
Top Kunstgras kunstgrashaken zijn nodig om de kunstgrasmat mee vast te zetten. De u-vormige kunstgrashaken zijn gemakkelijk te plaatsen en blijven stevig vast zitten. Door kunstgrashaken te gebruiken kan opwaaien voorkomen worden maar ook in andere gevallen zijn haken voor kunstgras van essentieel belang.
1.25 / stuk
rollen
Zelfklevende lijmband
Top Kunstgras zelfklevende lijmband is speciaal voor het leggen van kunstgras ontwikkeld. Op deze manier kun je zeer eenvoudig twee stroken kunstgras met elkaar verbinden. Deze lijmband is voorzien van een zelfklevende laag en te gebruiken voor alle soorten kunstgras.
20 / stuk

Totaalprijs

Berekende oppervlakte
m 2
U ontvangt de volgende stukken kunstgras:
Snijverlies
m 2
Prijs accessoires
Prijs kunstgras

Totaalprijs

Uw kunstgras laten leggen?

Bent u op zoek naar een specialist voor het aanleggen van uw kunstgras? Kunstgras laten leggen door Top Kunstgras is mogelijk voor zowel uw particuliere tuin als uw bedrijfstuin. Uiteraard plaatsen wij ook op balkons, terrassen en binnenplaatsen. Maak gerust een vrijblijvende afspraak met een van onze inmeters als u gebruik wilt maken van onze legservice.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

De prijs van onze legservice is afhankelijk van een aantal factoren:
>Uw keuze voor het type kunstgras
>Het oppervlakte dat u met kunstgras wil bekleden
>Uw woonplaats (i.v.m. voorrijkosten)

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan we geven zo spoedig mogelijk een prijsindicatie af.

Offerte aanvragen Afspraak maken

Toch liever zelf eenvoudig uw kunstgras leggen? Bereken dan direct uw prijs met onze

 • Topkwaliteit kunstgras
 • Vakkundige legservice
 • 15 jaar UV-garantie
 • Veilig betalen