Hoveniers en Dealers

Home > Hoveniers

De kunstgras leverancier voor de professional!

Top Kunstgras kenmerkt zich door het leveren van kunstgrassen van Hollandse bodem. Kunstgras van echte kwaliteit, wat door onze professionals wordt samengesteld om zo realistisch mogelijk te zijn, met de beste levensduur. Er is zoveel keuze als het aankomt op kunstgras, maar de kwaliteit van Top Kunstgras heeft nog niemand geevenaard. Daarom kopen veel hoveniers en retailers hun kunstgras bij ons in. Ben jij klaar om Top Kunstgras in je assortiment te voeren?

Wij zijn Top Kunstgras

Ontstaan uit een klassiek hoveniers/graszodenbedrijf, is Top Kunstgras al jarenlang dé meester in kunstgras. Vanuit onze kennis in de aanleg van tuinen, weten wij als geen ander hoe kunstgras het beste geïnstalleerd kan worden. Ook door de ervaring met natuurgras hebben wij veel geleerd. Nu zult u denken: wat heeft natuurgras te maken met kunstgras? Dat heeft alles te maken met hoe een gazon er uit hoort te zien in schaduw of zon. Onze missie en ons streven is en zal altijd blijven dat Top Kunstgras verraderlijk echt lijkt!

Al ruim 20 jaar leggen wij kunstgras aan, waarvan we de afgelopen 10 jaar enkel en alleen nog kunstgras installeren. Dagelijks installeren wij meerdere projecten, van een balkon tot mega tuin, van trapveldje tot heus voetbalveld of zelfs tennisbanen. Deze diversiteit aan projecten heeft ervoor gezorgd dat wij alles al eens gezien hebben en niks ons te klein is, maar ook zeker niks ons te groot is. Daarom kunnen wij u als beste helpen. Niet voor niets zijn wij een van de grootste spelers in Nederland en dé grootste in Duitsland!

Wij zijn er voor u

Met onze vaste vertegenwoordigers Paul, Marvin en Geert heeft u altijd de juiste personen binnen handbereik. Al jarenlang adviseren zij onze klanten. Zij weten als geen ander hoe kunstgras geïnstalleerd moet worden en dat merkt u in het professionele advies dat u van hen krijgt.

Paul (mede-eigenaar) heeft naast kunstgras ook jarenlange ervaring in de wereld van steenhandel. Als hoofd verkoop vij een internationale steenhandel heeft Paul de andere kant van de tuinaanleg gezien.

Marvin daarentegen heeft weer ervaring uit een heel andere tak van sport opgedaan waardoor hij juist heel doortastend te werk gaat en daadwerkelijk alles tot in de puntjes organiseert.

Geert heeft zelf in de tuinaanleg gezeten en jarenlang ook kunstgras verlegd. Hij snapt daardoor als geen ander waar een hovenier tegenaan loopt.

Dit trio kan u dus perfect helpen, van eenvoudige oplossingen tot aan complexe vraagstukken! Heeft u al kennis gemaakt met Paul, Marvin en Geert?

De service die u nodig heeft

Onze dienstverlening passen wij volledig flexibel aan op wat u nodig heeft. Hulp nodig met het inmeten van een tuin? Of wilt u dat wij het werk uitvoeren? Ook daarmee kunnen wij u helpen! Per project kunnen wij samen met u kijken naar wat u daadwerkelijk nodig heeft uit onze dienstverlening. Wij kunnen alleen het gras leveren zodat u het zelf kan installeren, maar als u eens tijd of handjes tekort komt, kunnen wij ook bijspringen in het installeren.

Of we nu alleen het gras hoeven te leggen of ook het grondwerk moeten doen, wij leveren wat u op dat moment nodig heeft. Deze flexibiliteit helpt u om uw klanten nog beter van dienst te kunnen zijn, terwijl u met onze handjes ook nog eens sneller de vraag van u klant kunt beantwoorden als het nodig is.

Aarzel niet en neem contact met ons op!

Go Eco met Top Kunstgras!

Duurzaamheid is steeds dieper verankerd in de producten die we kopen. We hebben steeds meer zonnepanelen, rijden een elektrische auto en letten steed meer op de duurzaamheid van de producten die we kopen. Op het gebied van plasticgebruik is er ook een verandering. Wegwerpplastic is er bijna niet meer en de reguliere plastics worden steeds meer hergebruikt. En dat terwijl in de wereld van kunstgras op duurzaamheid weinig is gebeurd.... Tot nu!

Bij Top Kunstgras zijn we actief bezig met het verminderen van de impact op de omgeving. Niet alleen is ons pand zo ontworpen dat we geen impact hebben op het klimaat., we zijn ook dagelijks bezig met het verduuzamen van ons assortiment. Van de verschillende typen lijmen die wij gebruiken tot aan het kunstgras zelf, duurzaamheid is belangrijker dan ooit voor ons. Daarom hebben wij een speciale serie Eco kunstgras. Dit kunstgras is volledig recyclebaar doordat het maar van één soort plastic wordt gemaakt. Deze plasticsoort is volledig puur en daardoor 100% recyclebaar. Zodra ons Eco kunstgras het einde van haar levensduur heeft bereikt, kunnen wij dit volledig recyclen om nieuwe plastic producten van te maken. Sterker nog, van onze Eco kunstgrassen kunnen we zelfs nieuw kunstgras maken!

Ben jij klaar voor een nieuw assortiment kunstgras?

Met onze vaste vertegenwoordigers Paul en Marvin heeft u altijd de juiste personen binnen handbereik. Al jarenlang adviseren Paul en Marvin onze klanten. Zij weten als geen ander hoe kunstgras geïnstalleerd moet worden, en dat merkt u in het professionele advies dat u van hen krijgt. Paul heeft naast kunstgras jarenlang ervaring in de steenwereld. Als hoofd verkoopt bij een internationale steenhandel heeft Paul de andere kant van tuinaanleg gezien. Marvin daarentegen heeft weer ervaring uit een heel andere tak van sport opgedaan waardoor hij juist heel doortasten te werk gaat en daadwerkelijk tot de kern kan komen. Dit duo kan u dus als geen ander helpen van eenvoudige oplossing tot aan complexe vraagstukken. Heeft u al kennis gemaakt met Marvin en Paul?