Kunstgras voor sport en spel

Kunstgras voor sport en spel

Kunstgras voor sportvelden

Op zoek naar een sport kunstgras? Top Kunstgras.nl is gespecialiseerd in het sterkste en beste sport kunstgras. Welke sport u ook uitoefent, bij ons vindt u het sterkste kunstgras sport. Ontdek onze unieke collecte kunstgras of vraag een gratis stalenbox aan!

Sorteren:
Kunstgras Voetbal
€ 22,50
Echtheid:
Echtheid
Grashoogte:
Grashoogte
Zachtheid:
Zachtheid
Kunstgras Tennis
€ 23,50
Echtheid:
Echtheid
Grashoogte:
Grashoogte
Zachtheid:
Zachtheid
Kunstgras Hockey
€ 25,95
Echtheid:
Echtheid
Grashoogte:
Grashoogte
Zachtheid:
Zachtheid

Professionele sport- en speelvelden

Top Kunstgras® is dé specialist op het gebied van kunstgras welke door haar jarenlange ervaring exact kan aansluiten op de wensen van onze klanten.

Al onze producten worden uitsluitend en exclusief voor ons in Nederland op ecologische wijze gefabriceerd en zijn, zoals onze bedrijfsnaam reeds oppert, van de allerhoogste kwaliteit.

Daarnaast beschikken wij over een eigen montage-service, waardoor wij niet enkel en alleen als distributiekanaal fungeren voor onze particuliere- en B2B-relaties, maar bij uitstek ook de partner zijn waarbij wij u in totaliteit kunnen ontzorgen. Wij zijn er immers voor u !

Zoals bekend is kunstgras een ideale ondergrond voor diverse sporten. Zo ook voor fitness, crossfit en bootcamps. Er is een grote ontwikkeling geweest in deze sector, waardoor het sporten in groepsverband een flinke boost heeft gekregen. Deze ontwikkeling heeft ervoor gezorgd dat wij als kunstgrasleverancier ook op dit gebied een ontwikkeling door hebben gemaakt. We leveren diverse kunstgrassen die speciaal ontwikkeld zijn voor fitness doeleinden welke tevens in verschillende kleuren beschikbaar zijn.

In toenemende mate krijgt Top Kunstgras te maken met de vraag voor particuliere sport- en speelvelden.

Daarom hebben wij bij Top Kunstgras voor ieder type sport- en speelveld een geschikt type kunstgras. Laat u inspireren in onze showroom / showtuin.