Vrijblijvende offerte binnen 24 uur
Gratis levering vanaf €250,-

Top Kunstgras: specialist in kunstgras.

Top Kunstgras is dé kunstgras specialist! De basis van ons bedrijf is in Haelen in Limburg. Op deze prachtige locatie verwelkomen wij u graag om u onze grote variatie in kunstgrassen te tonen.

Actief in heel Nederland
Ook al is ons bedrijf gevestigd in het zuiden van het land, wij zijn actief in heel Nederland en komen zelfs in Groningen graag naar u toe. Onze levering van kunstgrassen gaat nog verder. In heel Europa leveren wij aan diverse klanten zoals overheden, scholen, bedrijven, winkels, vakantieparken en particulieren.

Deskundig advies
Onze enthousiaste en gemotiveerde medewerkers geven u graag deskundig en persoonlijk advies. Wij weten welk soort kunstgras voor uw project het meest geschikt is

Top Kunstgras is dé echte kunstgras specialist

In het dorpje Haelen in het pittoreske Limburg vindt u onze Top Kunstgras vestiging. Hier is alle kennis aanwezig over kunstgras. Al onze medewerkers zijn kunstgras specialist. U krijgt deskundig advies voor uw kunstgras project. U zult zich verbazen over de wereld van kunstgras.

Levering in heel België

Vanuit onze vestiging in Limburg komen wij overal. Wij leveren in heel België, maar ook in Duitsland en Nederland. Wij hebben al aan vele particulieren, hoveniers, overheden, scholen, kantoren, winkels, vakantieparken en bedrijven kunstgras geleverd.

Persoonlijk advies

Ons team van enthousiaste en gemotiveerde medewerkers kan u alles vertellen over de verschillende soorten kunstgras. Wij luisteren goed naar uw wensen en geven u het juiste advies voor uw project!

Top Kunstgras: dé kunstgras specialist met jarenlange ervaring

Top Kunstgras is al vele jaren thuis in de wereld van kunstgras. Wij hebben voor de meest uiteenlopende projecten kunstgras aangelegd. Bij ons kunt u eenvoudig online kunstgras kopen, maar kunt u ook 

Voordelige prijzen

Als kunstgras specialist kopen wij direct van de fabrikant. Dat betekent dat wij zonder tussenhandel diverse kunstgrasproducten van premium kwaliteit kunnen leveren tegen concurrerende prijzen.

Vakkundige eigen legservice

Wij hebben een vakkundige eigen legservice met jarenlange ervaring. Dit team van kunstgras specialisten werkt professioneel en zeer zorgvuldig. Zij realiseren uw wensen en maken van elk project een groene oase.

Niet van echt te onderscheiden

Ons kunstgras wordt door moderne weefmachines vervaardigd en is van hoogwaardig materiaal. De gebruikte garens zijn verschillend van lengte, kleur en vorm en lijken perfect op de look and feel van een echt grasperk. Met een onregelmatige verdeling en een hoge vezeldichtheid wordt de natuurlijke uitstraling nog meer ondersteund.

Deskundig advies aan huis

Deskundig advies bij de keuze van kunstgras is heel belangrijk. U gaat immers een investering doen voor 10 tot 15 jaar en dat moet u goed overwegen. Onze kunstgras specialist bezoekt u thuis zodat hij optimale ondersteuning kan geven en al uw vragen kan beantwoorden. U krijgt een goed beeld van alle mogelijkheden als u onze showroom en showtuin in Haelen een bezoekje brengt.

Snelle levering

Wij hebben een uitgebreide hoeveelheid kunstgras op voorraad en kunnen daarom snel leveren. We zijn onafhankelijk van de levertijden van de fabrikant en snelle levertijd hoort gewoon bij onze service. Of uw kunstgras ook snel gelegd kan worden is afhankelijk van de weersomstandigheden. Bij gunstige weersomstandigheden wordt het legwerk op korte termijn en snel uitgevoerd. Afhankelijk van de grootte van het project kunnen wij binnen 1 tot 2 dagen het legwerk opleveren.

Onze showtuin
Ma 8:30 – 17:00 uur
Di 8:30 – 17:00 uur
Wo 8:30 – 17:00 uur
Do 8:30 – 17:00 uur
Vr 8:30 – 17:00 uur
Za 9:30 – 14:00 uur
Zo Gesloten

Beoordelingen

 • Ivo

  Kikken

   9

  Vanaf het eerste moment prettig contact en correcte opvolging. Naast sales en opdracht was ook de uitvoering heel goed en correct geregeld. Ook een probleem qua levering van het type kunstgras werd naar wens en binnen de bestaande opdracht goed afgewikkeld. Echte aanrader!

 • Karin

  IJsselstein

   9

  De vriendelijke mannen kwamen precies op tijd, werkten hard en leverden uren later een mooi aangelegd kunstgazon af. Ook werkten ze netjes en lieten de tuin opgeruimd achter.

 • Nicky

  Baasrode, België

   9

  Netjes op tijd toegekomen, vriendelijke mensen en een zeer goede service.

 • Giovanni

  Brunssum

   10

  Wij hebben sinds vandaag gras gekregen van Top Kunstgras B.V. Wat ons betreft een echte aanrader. In het voortraject altijd keurig te woord gestaan en alles perfect gecommuniceerd. Het gras is door zéér vriendelijke en behulpzame mensen op een professionele manier gelegd. Hoe dan ook zullen wij iedereen die kunstgras wilt, naar dit bedrijf doorverwijzen vooral ook vanwege de goede kwaliteit, prijs verhouding. Kort samengevat: Wij zijn blij 🙂

 • Dakterras

  Amsterdam

   10

  De hele ervaring van stalen bestellen tot inmeten en leggen was goed. We moesten wat langer wachten vanwege de drukte, maar dat was het absoluut waard. Bij het inmeten goede afspraken gemaakt over hoe we alles op het dak konden krijgen en ook over hoe de grasmat het beste gelegd kon worden. Michel en de mannen hebben op de dag zelf hard en netjes gewerkt, wat een aardig en beleefd team. Al met al een top ervaring dus.

 • Mia Wijnands-Janssen

  Swolgen

   9

  Alles klopte vanaf de afspraak tot de uitvoerig. Een net bedrijf WAT NETJES WERK AFLEVERD. We zijn dik tevreden een aanrader.

 • Hein

  MONTFORT

   10

  Zoals verwacht

 • Denise

  Geleen

   10

  Fijn contact per mail en telefonisch. Netjes gewerkt en nette afwerking en goede uitleg hoe het gras verzorgd dient te worden etc.

 • Monique

  Heerlen

   10

  Goed advies en service, wij zijn super tevreden over het eindresultaat

 • John Beuns

  Maasbracht

   9

  moest in het begin verkoper achter de broek zitten (offerte bleef uit en eenmaal geaccepteerd hoorde ik niets meer. Andere verkoper pakte dit uitstekend op en daarna alles vlekkeloos verlopen. Vriendelijk en kundig personeel. Super mooie grasmat!

 • Gerrit JANSEN

  Heerlen

   10

  Wij zijn zeer tevreden met het leggen en alles netjes op geruimd. Het personeel was kundig en vriendelijk.

 • Bert

  Soest

   10

  Het is niet alleen maar de topkwaliteit van het gras, maar ook de aftersales is top!

 • Carin

  Heerlen

   8

  Top Service Vriendelijk Personeel, ik zeg alleen dit kost ja niks toch!

 • Kim

  Heythuysen

   10

  In één dag een heel andere tuin. Hard werkende mannen. Alles keurig opgeruimd en prachtig resultaat! Ben er erg blij mee!

 • Rebecca

  Paal

   10

  Ze waren ten eerste al heel goed optijd, enorm vriendelijk en harde werkers! ons gras is nu winter en zomer groen en de hondjes kunnen er op en top van genieten. BEDANKT!

 • Wim

  Noordwijk

   10

  Ondanks een klein misverstand hebben de mannen het flexibel opgepakt en een keurige grasmat geplaats. Als de kwaliteit is zoals beloofd en het blijft ook goed liggen, ben ik uitermate tevreden! Hard werken en deskundigheid hebben gezorgd voor een soepele uitvoering van de werkzaamheden met een uitstekend resultaat; complimenten!!

 • Coby Jacobs

  Neerbeek

   10

  Vriendelijk en netjes personeel vakundig Gewerkt.

 • Theo en Jeanny Gijsen

  Buchten

   10

  De twee mannen Jos en Ryan waren al om half acht aanwezig voor het maken van ons kunstgras. Ik had Orlando uitgezocht maar dit was op dit moment niet te leveren en hebben zij Twillight gelegd voor de zelfde prijs. Deze is normaal duurder. De mannen hebben goed werk geleverd en alles mooi en schoon afgeleverd.

 • Bram

  LANDGRAAF

   10

  Het werk wordt perfect en schoon afgeleverd.

 • Frank

  Heerlen

   10

  Vandaag is ons gras gelegd. Ze hebben perfect werk geleverd en alles wordt netjes en schoon achtergelaten. Alles in 1 dag klaar. Van het oude gazon afvoeren tot leggen van het nieuwe gras. Onze complimenten voor Top Kunstgras. Wij raden ze zeker aan.