Vrijblijvende offerte binnen 24 uur
Gratis levering vanaf €250,-

Top Kunstgras: specialist in kunstgras.

Top Kunstgras is dé kunstgras specialist! De basis van ons bedrijf is in Haelen in Limburg. Op deze prachtige locatie verwelkomen wij u graag om u onze grote variatie in kunstgrassen te tonen.

Actief in heel Nederland
Ook al is ons bedrijf gevestigd in het zuiden van het land, wij zijn actief in heel Nederland en komen zelfs in Groningen graag naar u toe. Onze levering van kunstgrassen gaat nog verder. In heel Europa leveren wij aan diverse klanten zoals overheden, scholen, bedrijven, winkels, vakantieparken en particulieren.

Deskundig advies
Onze enthousiaste en gemotiveerde medewerkers geven u graag deskundig en persoonlijk advies. Wij weten welk soort kunstgras voor uw project het meest geschikt is

Top Kunstgras is dé echte kunstgras specialist

In het dorpje Haelen in het pittoreske Limburg vindt u onze Top Kunstgras vestiging. Hier is alle kennis aanwezig over kunstgras. Al onze medewerkers zijn kunstgras specialist. U krijgt deskundig advies voor uw kunstgras project. U zult zich verbazen over de wereld van kunstgras.

Levering in heel België

Vanuit onze vestiging in Limburg komen wij overal. Wij leveren in heel België, maar ook in Duitsland en Nederland. Wij hebben al aan vele particulieren, hoveniers, overheden, scholen, kantoren, winkels, vakantieparken en bedrijven kunstgras geleverd.

Persoonlijk advies

Ons team van enthousiaste en gemotiveerde medewerkers kan u alles vertellen over de verschillende soorten kunstgras. Wij luisteren goed naar uw wensen en geven u het juiste advies voor uw project!

Top Kunstgras: dé kunstgras specialist met jarenlange ervaring

Top Kunstgras is al vele jaren thuis in de wereld van kunstgras. Wij hebben voor de meest uiteenlopende projecten kunstgras aangelegd. Bij ons kunt u eenvoudig online kunstgras kopen, maar kunt u ook 

Voordelige prijzen

Als kunstgras specialist kopen wij direct van de fabrikant. Dat betekent dat wij zonder tussenhandel diverse kunstgrasproducten van premium kwaliteit kunnen leveren tegen concurrerende prijzen.

Vakkundige eigen legservice

Wij hebben een vakkundige eigen legservice met jarenlange ervaring. Dit team van kunstgras specialisten werkt professioneel en zeer zorgvuldig. Zij realiseren uw wensen en maken van elk project een groene oase.

Niet van echt te onderscheiden

Ons kunstgras wordt door moderne weefmachines vervaardigd en is van hoogwaardig materiaal. De gebruikte garens zijn verschillend van lengte, kleur en vorm en lijken perfect op de look and feel van een echt grasperk. Met een onregelmatige verdeling en een hoge vezeldichtheid wordt de natuurlijke uitstraling nog meer ondersteund.

Deskundig advies aan huis

Deskundig advies bij de keuze van kunstgras is heel belangrijk. U gaat immers een investering doen voor 10 tot 15 jaar en dat moet u goed overwegen. Onze kunstgras specialist bezoekt u thuis zodat hij optimale ondersteuning kan geven en al uw vragen kan beantwoorden. U krijgt een goed beeld van alle mogelijkheden als u onze showroom en showtuin in Haelen een bezoekje brengt.

Snelle levering

Wij hebben een uitgebreide hoeveelheid kunstgras op voorraad en kunnen daarom snel leveren. We zijn onafhankelijk van de levertijden van de fabrikant en snelle levertijd hoort gewoon bij onze service. Of uw kunstgras ook snel gelegd kan worden is afhankelijk van de weersomstandigheden. Bij gunstige weersomstandigheden wordt het legwerk op korte termijn en snel uitgevoerd. Afhankelijk van de grootte van het project kunnen wij binnen 1 tot 2 dagen het legwerk opleveren.

Onze showtuin
Ma 8:30 – 17:00 uur
Di 8:30 – 17:00 uur
Wo 8:30 – 17:00 uur
Do 8:30 – 17:00 uur
Vr 8:30 – 17:00 uur
Za 9:30 – 14:00 uur
Zo Gesloten

Beoordelingen

 • paul

  Sittard

   10

  Denken mee naar de goedkoopste oplossing voor het leggen, werken netjes en snel. Echte vakmannen zijn het.

 • Jack

  Hoensbroek

   10

  Ze hebben gisteren het kunstgras gelegd 13-10-2021 het ziet er prachtig uit, Michel en Rob hebben hard en goed gewerkt het was voor het huis en achterom totaal 66m2, heel goed werk geleverd en om 8 uur in de morgen waren ze al hier.

 • Henk

  Panningen

   8

  Het gras was mooi groen en voelt natuurlijk zacht aan als je erop loopt.

 • Marie-José

  Brunssum

   10

  Afgelopen donderdag had mijn moedertje, van 84 jaar jong, het TOP-team van jullie in haar achtertuin om kunstgras te leggen. Zij en ik zijn deze 3 heren dankbaar én we zijn enthousiast over de kundigheid, vaardigheid, de werkhouding, hun aanpak en de inzet van deze 3 heren! Haar tuin ligt er voor het eerst in lange tijd TOP bij. De grasmat is prachtig. En nee, het oude spreekwoord klopt voor haar niet meer : het gras is groener bij de buren ! Haha! Heel hartelijk dank en een groot compliment aan TOP Kunstgras voor het vlekkeloos regelen en uitvoeren van deze opdracht . En geeft u dit alstublieft ook aan de 3 vakmannen door!

 • Wil Marechal

  Best

   10

  De mensen kwamen zagen en overwonnen en in een korte tijd toverde zij mijn grasveld als een glad geschoren veld. complimenten voor de harde werkers.

 • Andrés

  Hoorn

   9

  We zijn erg blij met het resultaat, de jongens van Top Kunstgras hebben goed werk afgeleverd.

 • Ger

  Heerlen

   9

  Perfekt Kunstgras Vriendelijk personeel Geven je ook nog tips voor onderhoud enz. Voorbeeld: Wilde rond Yacuzzi ook kunstgras leggen Maar door verhoging zeiden de medewerkers dat dat niet uit ziet en Lieten me zien door stuk aan te brengen of ik dat nog mooi zou vinden. Dus niet, zag er niet uit en ben blij dat zij door stukje te leggen het me lieten zien Compliment.

 • Smulders

  Berkel-Enschot

   9

  De gastvrijheid bij het bezichtigen van de showtuin, de klantvriendelijkheid van de medewerkers aan de telefoon en de professionaliteit van de medewerkers die voor de volledige installatie gezorgd hebben, maakt het een TOP bedrijf om zaken mee te doen!

 • Anky

  Echt

   8

  Heel positieve ervaring, de mannen hebben keurig werk geleverd en alles keurig opgeruimd en schoongemaakt!

 • Jolanda Strijbos

  Helmond

   10

  Perfect gelegd gras, Keurige, vriendelijke mannen. Alles netjes achtergelaten. Erg blij mee.

 • Rudi

  Tielt België

   10

  mooi afgewerkt en vriendelijke arbeiders

 • ad

  nuenen

   10

  prima vakmensen en ook harde werkers. eindresultaat is uitstekend en zeer mooi…

 • Monique

  Deventer

   10

  Vriendelijke jongens Raymond en Marij. Goed werk verricht. Wij zijn super tevreden. En zullen jullie zeker aanbevelen bij mensen.

 • Natascha

  Sittard

   10

  Vandaag eindelijk de laatste fase van de tuin afgerond: kunstgras. Topkunstgras bedankt voor de geweldige service! Het ziet er super uit. Jullie medewerkers zijn zeer vriendelijk en werken super netjes en laten het terras en de oprit schoner achter als hoe het was. Zo een personeel mag je trots op zijn.

 • Wim

  Zandvoort

   10

  Na een eerste prima ervaring met Top Kunstgras, nu in onze voortuin het grind vervangen door (veel mooier) kunstgras. Het ligt er weer mooi bij en dus wederom zeer tevreden.

 • Maurice

  Beesel

   9

  Vanaf het begin tot het einde is alles goed en duidelijk verlopen. Goed advies door de adviseur in de showtuin en de adviseur thuis. Luisteren goed naar onze wensen. De medewerkers die het het kunstgras hebben aangelegd waren zeer vriendelijk en kundig. We zijn dan ook zeer tevreden over het hele traject waar ook de afspraken volledig zijn nagekomen.

 • Jack Wolter

  Weert

   10

  Zeer vriendelijk en vakkundig personeel. Resultaat is verbluffend mooi geworden, mooier nog dan verwacht.

 • Robert

  Hulst

   10

  Prima service en dat alles volgens de afspraak die was gemaakt

 • Luc

  Roermond

   10

  De werkzaamheden werden van begin tot einde met vakmanschap uitgevoerd. Als je om tekst en uitleg vroeg werd dit met de nodige uitleg beantwoord. Het advies wat tijdens de werkzaamheden werd gegeven om het gras zo of zo te leggen was duidelijk en zeker het opvolgen waard. Wij zijn zeer tevreden met het eind resultaat !!!

 • Gonnie

  Neer

   9

  Het gras goed gelegd en netjes afgewerkt. Afvalresten goed opgeruimd tuin mooi achter gelaten.