Vrijblijvende offerte binnen 24 uur
Gratis levering vanaf €250,-

Wilt u Kunstgras kopen en laten leggen?

 • 1. Een afspraak maken?

  Vraag hier bezoek aan

  Wilt u kunstgras kopen? Dan is deskundig en persoonlijk advies belangrijk. Persoonlijk advies op maat kunt u bij ons aanvragen.

  a. Afspraak maken
  Maak simpelweg een afspraak. Onze adviseur bezoekt u op locatie en toont de kunstgrasstalen. Hij zal u technische informatie verstrekken en de situatie ter plekke bekijken. Hij zal zijn projectvoorstellen baseren op uw wensen en ideeën.

  b. Offerte ontvangen
  Binnen 24 uur na het bezoek ontvangt u een e-mail met een duidelijk en exact aanbod. Onze offerte is gebaseerd op het geheel van alle feiten, uw interesses en ideeën.

  c. Kunstgras bestellen
  Nadat u de bestelling hebt geplaatst, wordt de afspraak gemaakt voor de installatie van het kunstgras (afhankelijk van de weersomstandigheden).

  d. Leveren en leggen van kunstgras
  Onze gekwalificeerde medewerkers leggen uw kunstgras volgens de gemaakte afspraken, zodat uw gras altijd groener is dan dat van uw buren.

  Wilt u direct een bezoek aanvragen?

 • 2. Prijs zelf berekenen?

  Ga naar de prijscalculator

  Met onze prijscalculator kunt u de kosten van uw kunstgras en de kosten van de installatieservice berekenen.

  Specificeer uw wensen voor het toekomstige kunstgrasoppervlak en de gewenste services.

  – Geef gewenste toepassing kunstgras aan;
  – Selecteer het type kunstgras;
  – Specificeer de afmetingen van de kunstgrasoppervlakte;
  – Geef de behoefte aan kantopsluiting aan;
  – Selecteer type kantopsluiting;
  – Kies kleur van kantopsluiting;
  – Wie verwijdert bestaande oude grasmat?
  – Onderbouwwerkzaamheden kiezen;
  – Kunstgras laten leggen?

  Ligt de prijs binnen uw budget?
  Onze kunstgrasspecialisten bezoeken u ter plaatse en controleren de afmetingen van de oppervlakte en de grondeigenschappen.

  Op basis van alle feiten zal uw berekende aanbod worden nagelopen en bevestigd.

  De levering van bestelde goederen en de installatie van het kunstgras vindt altijd in overleg plaats.

  Wilt u de prijs direct berekenen?

 • 3. Kunstgras bestellen?

  Gratis stalen aanvragen?

  Selecteer het type kunstgras waarin u bent geïnteresseerd en de benodigde toebehoren en vermeld de vereiste hoeveelheden bij het bestellen. Bedenk dat ons kunstgras beschikbaar is in een standaard rolbreedte van 4 m.

  We nemen na de bestelling contact met u op en bevestigen uw bestelling.

  Na ontvangst van uw orderbevestiging leveren wij het kunstgras en de bijbehorende artikelen snel en ongecompliceerd op uw afleveradres.

  De betaling wordt gedaan bij levering.

Onze showtuin
Ma 8:30 – 17:00 uur
Di 8:30 – 17:00 uur
Wo 8:30 – 17:00 uur
Do 8:30 – 17:00 uur
Vr 8:30 – 17:00 uur
Za 9:30 – 14:00 uur
Zo Gesloten

Beoordelingen

 • Ivo

  Kikken

   9

  Vanaf het eerste moment prettig contact en correcte opvolging. Naast sales en opdracht was ook de uitvoering heel goed en correct geregeld. Ook een probleem qua levering van het type kunstgras werd naar wens en binnen de bestaande opdracht goed afgewikkeld. Echte aanrader!

 • Karin

  IJsselstein

   9

  De vriendelijke mannen kwamen precies op tijd, werkten hard en leverden uren later een mooi aangelegd kunstgazon af. Ook werkten ze netjes en lieten de tuin opgeruimd achter.

 • Nicky

  Baasrode, België

   9

  Netjes op tijd toegekomen, vriendelijke mensen en een zeer goede service.

 • Giovanni

  Brunssum

   10

  Wij hebben sinds vandaag gras gekregen van Top Kunstgras B.V. Wat ons betreft een echte aanrader. In het voortraject altijd keurig te woord gestaan en alles perfect gecommuniceerd. Het gras is door zéér vriendelijke en behulpzame mensen op een professionele manier gelegd. Hoe dan ook zullen wij iedereen die kunstgras wilt, naar dit bedrijf doorverwijzen vooral ook vanwege de goede kwaliteit, prijs verhouding. Kort samengevat: Wij zijn blij 🙂

 • Dakterras

  Amsterdam

   10

  De hele ervaring van stalen bestellen tot inmeten en leggen was goed. We moesten wat langer wachten vanwege de drukte, maar dat was het absoluut waard. Bij het inmeten goede afspraken gemaakt over hoe we alles op het dak konden krijgen en ook over hoe de grasmat het beste gelegd kon worden. Michel en de mannen hebben op de dag zelf hard en netjes gewerkt, wat een aardig en beleefd team. Al met al een top ervaring dus.

 • Mia Wijnands-Janssen

  Swolgen

   9

  Alles klopte vanaf de afspraak tot de uitvoerig. Een net bedrijf WAT NETJES WERK AFLEVERD. We zijn dik tevreden een aanrader.

 • Hein

  MONTFORT

   10

  Zoals verwacht

 • Denise

  Geleen

   10

  Fijn contact per mail en telefonisch. Netjes gewerkt en nette afwerking en goede uitleg hoe het gras verzorgd dient te worden etc.

 • Monique

  Heerlen

   10

  Goed advies en service, wij zijn super tevreden over het eindresultaat

 • John Beuns

  Maasbracht

   9

  moest in het begin verkoper achter de broek zitten (offerte bleef uit en eenmaal geaccepteerd hoorde ik niets meer. Andere verkoper pakte dit uitstekend op en daarna alles vlekkeloos verlopen. Vriendelijk en kundig personeel. Super mooie grasmat!

 • Gerrit JANSEN

  Heerlen

   10

  Wij zijn zeer tevreden met het leggen en alles netjes op geruimd. Het personeel was kundig en vriendelijk.

 • Bert

  Soest

   10

  Het is niet alleen maar de topkwaliteit van het gras, maar ook de aftersales is top!

 • Carin

  Heerlen

   8

  Top Service Vriendelijk Personeel, ik zeg alleen dit kost ja niks toch!

 • Kim

  Heythuysen

   10

  In één dag een heel andere tuin. Hard werkende mannen. Alles keurig opgeruimd en prachtig resultaat! Ben er erg blij mee!

 • Rebecca

  Paal

   10

  Ze waren ten eerste al heel goed optijd, enorm vriendelijk en harde werkers! ons gras is nu winter en zomer groen en de hondjes kunnen er op en top van genieten. BEDANKT!

 • Wim

  Noordwijk

   10

  Ondanks een klein misverstand hebben de mannen het flexibel opgepakt en een keurige grasmat geplaats. Als de kwaliteit is zoals beloofd en het blijft ook goed liggen, ben ik uitermate tevreden! Hard werken en deskundigheid hebben gezorgd voor een soepele uitvoering van de werkzaamheden met een uitstekend resultaat; complimenten!!

 • Coby Jacobs

  Neerbeek

   10

  Vriendelijk en netjes personeel vakundig Gewerkt.

 • Theo en Jeanny Gijsen

  Buchten

   10

  De twee mannen Jos en Ryan waren al om half acht aanwezig voor het maken van ons kunstgras. Ik had Orlando uitgezocht maar dit was op dit moment niet te leveren en hebben zij Twillight gelegd voor de zelfde prijs. Deze is normaal duurder. De mannen hebben goed werk geleverd en alles mooi en schoon afgeleverd.

 • Bram

  LANDGRAAF

   10

  Het werk wordt perfect en schoon afgeleverd.

 • Frank

  Heerlen

   10

  Vandaag is ons gras gelegd. Ze hebben perfect werk geleverd en alles wordt netjes en schoon achtergelaten. Alles in 1 dag klaar. Van het oude gazon afvoeren tot leggen van het nieuwe gras. Onze complimenten voor Top Kunstgras. Wij raden ze zeker aan.