Beste kunstgras voor in de tuin

Echtheid
Grashoogte
Zachtheid

Persoonlijk advies nodig?

Neem dan contact met ons op

Denkt u erover om uw gazon te vervangen door kunstgras tuin? Dan bent u zeker niet de enige. Steeds meer mensen kiezen voor een onderhoudsvriendelijk, frisse en altijd groen grasmat. De redenen hiervoor zijn heel divers. Kunstgras heeft veel voordelen die wij nader onder de loep nemen. Wij maken van uw tuin een prachtige kunstgras tuin.

Kunstgras Economy

25 mm

Echtheid:

Zachtheid:

Grashoogte:

Kunstgras Fair

28 mm

Echtheid:

Zachtheid:

Grashoogte:

Kunstgras Show

Echtheid:

Zachtheid:

Grashoogte:

Kunstgras Pure

Echtheid:

Zachtheid:

Grashoogte:

Kunstgras Orlando

Echtheid:

Zachtheid:

Grashoogte:

Kunstgras Twilight

40 mm

Echtheid:

Zachtheid:

Grashoogte:

Kunstgras Sunrise

40 mm

Echtheid:

Zachtheid:

Grashoogte:

Kunstgras Sunset

40 mm

Echtheid:

Zachtheid:

Grashoogte:

Kunstgras Eternity

37 mm

Echtheid:

Zachtheid:

Grashoogte:

Kunstgras Bermuda

50 mm

Echtheid:

Zachtheid:

Grashoogte:

Kunstgras Ambassador

40 mm

Echtheid:

Zachtheid:

Grashoogte:

Kunstgras Elite

60 mm

Echtheid:

Zachtheid:

Grashoogte:

Voordelen van een kunstgras tuin

Op zoek naar een kunstgras tuin? Misschien bent u al wat ouder en kost het onderhoud van uw gazon teveel energie. Of u hebt een drukken baan en heeft gewoon geen tijd om aandacht te besteden aan uw gazon. U wilt gewoon genieten en ontspannen in de tuin. Gezinnen met jonge kinderen willen graag een mooi en veilig speelveld voor hun kinderen. Zelfs het kleinste grasveld heeft onderhoud nodig en daarvoor hebben de meeste mensen geen tijd. Kunstgras is dan de ideale oplossing. Zo blijft er tijd over om te genieten van uw tuin.

Wat u kunt verwachten van uw kunstgras

Met onze kunstgras soorten van hoge kwaliteit zult u vrijwel geen verschil zien met natuurgras. Ons kunstgras heeft de volgende eigenschappen.

  • De kleur blijft behouden
  • De dichtheid blijft
  • Geen onkruid tussen het gras
  • Veel minder onderhoud
  • Geweldige veerkracht
  • Veelzijdige ontwerpmogelijkheden

Kunstgras in de tuin leggen

Ervaar de voordelen van kunstgras in de tuin

Als u dit zo leest dan twijfelt u toch niet meer om voor een gazon van kunstgras te kiezen? Nooit meer gras maaien, nooit meer verticuteren en bemesten of tijdens droge periodes sproeien. Kunstgras tuin laat u het hele jaar door genieten van een altijd egaal, groen gazon. Het maakt geen enkel verschil of uw gazon in de schaduw of in de zon ligt. Het assortiment van Top Kunstgras is van de beste kwaliteit. Het is vrij van zware metalen en veilig voor kinderen en huisdieren. Wij zijn de échte specialiste in de wereld van kunstgras en ons assortiment voldoet aan de strengste kwaliteitsnormen. Wij zijn zo overtuigd van de topkwaliteit van onze kunstgrassen dat wij 10 jaar garantie geven op al onze soorten kunstgrassen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij delen onze kennis graag met u.

Kunstgras ook voor bedrijfsterreinen en kantoortuinen

Elk bedrijf kan zijn voordeel doen met een fraai aangelegde tuin voor het kantoor, winkel, hotel etc. Een voortuin is nu eenmaal een visitekaartje en een goede eerste indruk wekt vertrouwen. Kunstgras voor een grote oppervlakte is een behoorlijke investering maar u bespaart er aanzienlijke onderhoudskosten mee. U heeft een altijd mooi en groen gazon dat de hele omgeving een verzorgde uitstraling geeft. Dit zal uw bezoekers niet ontgaan. Lijkt dit u iets voor uw bedrijfspand? Neem gerust contact met ons op. Wij denken graag mee hoe wij iets voor u kunnen betekenen.
Voor meer informatie over wat wij kunnen betekenen voor uw bedrijfspand kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij denken graag met u mee over de vele mogelijkheden!

Gratis kunstgras advies op maat!
Ontvang onze gratis kunstgras stalenbox!

Ontvang onze gratis kunstgras tuin stalenbox!

Onze unieke collectie kunstgras tuin moet u ervaren! Weet u nog niet welke soort kunstgras het meest geschikt is voor uw tuin? Vraag dan onze gratis kunstgras stalenbox aan. In deze stalenbox vindt u meerdere soorten kunstgras en zo kunt u zelf de kwaliteit, echtheid en zachtheid van ons kunstgras beoordelen! Heeft u hulp nodig bij het inmeten van het kunstgras, of heeft u aanvullende vragen? Onze kunstgras specialisten helpen u graag met een advies op maat. Hiervoor kunt u altijd een afspraak met ons inplannen! Onze adviseurs kunnen u het beste advies geven voor het kunstgras voor in de tuin.

Gratis kunstgras advies op maat!
Ontvang onze gratis kunstgras stalenbox!