Kunstgras in kleur

In den beginne was er licht, vervolgens het oog, daarna de schilderkunst en tenslotte de fotografie. De ontwikkeling van kleurenleer door de jaren heen is wonderschoon, denk maar eens aan al die groenkleuren zoals: geelgroen, legergroen, donkerolijfgroen, grasgroen, chartreuse, limegroen, lichtgroen, faalgroen, lentegroen, middenzeegroen, zeegroen, donkerzeegroen, honingdauw.

De kleuren die gebruikt worden om Kunstgras te maken worden in de regel gemaakt van een zorgvuldig geselecteerd kleurenpallet waarbij de kleur groen centraal staat. Met een mix van diverse groenkleuren en groentinten wordt vaak het contrast opgezocht met tegenhangende beigekleuren, bruinkleuren, geelkleuren en de daarbij behorenden tinten.

Is het gras bij de buren altijd groener? Bij Top Kunstgras denken wij van niet. Kunstgras hoeft niet langer groen te zijn. Gekleurd kunstgras is namelijk verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog. Zo kunt u kiezen voor uw favoriete kleur, de kleur die bij uw interieur past of die hoort bij uw eigen huisstijl.

Onze gekleurde kunstgrassoorten

  • Kunstgras Hockey

    Lood en cadmiumvrij, milieuvriendelijk!

    Top Kunstgras Hockey is een uiterst professionele type kunstgras speciaal geschikt voor hockeyvelden.

    Meer info