Kunstgras direct online kopen

Echtheid
Grashoogte
Zachtheid

Persoonlijk advies nodig?

Neem dan contact met ons op

U kunt direct online uw kunstgras kopen. Maar misschien heeft u eerst persoonlijk advies nodig? Als u van plan bent om zelf kunstgras aan te leggen dan heeft u een aantal aanvullende accessoires nodig om dit netjes te kunnen doen. Kunstgrashaken, lijm. lijmband, drukverdelend doek, kantopsluitingen, valdemping en nog veel meer materialen zijn nodig voor een optimaal resultaat. Wij vertellen u precies wat u nodig heeft en geven u instructies. Maar ook als u ons uw kunstgras laat leggen kan het zijn dat u vragen heeft. Wij zijn de kunstgras specialist en kunnen u alles vertellen over de verschillende soorten kunstgrassen en wij geven u advies over het meest geschikte kunstgras voor uw project. Als u eenmaal de keuze heeft kunnen maken en alles netjes heeft opgemeten dan kunt u heel eenvoudig online uw kunstgras kopen.

Kunstgras Economy

25 mm

Echtheid:

Zachtheid:

Grashoogte:

Kunstgras Fair

28 mm

Echtheid:

Zachtheid:

Grashoogte:

Kunstgras Show

Echtheid:

Zachtheid:

Grashoogte:

Kunstgras Pure

Echtheid:

Zachtheid:

Grashoogte:

Kunstgras Orlando

Echtheid:

Zachtheid:

Grashoogte:

Kunstgras Twilight

40 mm

Echtheid:

Zachtheid:

Grashoogte:

Kunstgras Sunrise

40 mm

Echtheid:

Zachtheid:

Grashoogte:

Kunstgras Sunset

40 mm

Echtheid:

Zachtheid:

Grashoogte:

Kunstgras Eternity

37 mm

Echtheid:

Zachtheid:

Grashoogte:

Kunstgras Bermuda

50 mm

Echtheid:

Zachtheid:

Grashoogte:

Kunstgras Ambassador

40 mm

Echtheid:

Zachtheid:

Grashoogte:

Kunstgras Play

Echtheid:

Zachtheid:

Grashoogte:

Kunstgras Elite

60 mm

Echtheid:

Zachtheid:

Grashoogte:

Kunstgras Hockey

Echtheid:

Zachtheid:

Grashoogte:

Kunstgras Golf Putting Green

Echtheid:

Zachtheid:

Grashoogte:

Veelzijdig assortiment kunstgras kopen

Wilt u online kunstgras kopen? Kunstgras wordt allang niet meer alleen voor sportvelden gebruikt. De ontwikkelingen zijn niet stil blijven staan en de kwaliteit van de huidige soorten kunstgras zijn sterk verbeterd. Kunstgras heeft tegenwoordig een natuurlijke uitstraling en kan op de meest uiteenlopende locaties worden toegepast. Top Kunstgras heeft een zeer veelzijdig assortiment kunstgrassen zodat er voor iedereen het geschikte kunstgras is. Of u nu kunstgras kopen wilt voor het balkon, de tuin, de speelplaats of een openbare voorziening nodig hebt, wij hebben het geschikte kunstgras voor u! U kunt zich laten inspireren door onze uitgebreide webshop of door onze showroom en showtuin. Het kunstgras kan op maat online besteld worden.

Veel mensen hebben inmiddels de voordelen van kunstgras in de tuin ontdekt. Iedereen heeft het tegenwoordig druk en er is weinig tijd voor onderhoud van een gazon. Een kunstgrasveld biedt dan uitkomst. In de stad maakt kunstgras op het balkon de omgeving veel levendiger. Kunstgras zorgt in elke omgeving voor een tuinbeleving en het groen zorgt voor rust.

Kunstgras van de beste kwaliteit

Al onze kunstgras soorten zijn van hoge kwaliteit en hebben een natuurlijke uitstraling. Het maakt niet uit welke prijsklasse u kiest. Alle kunstgras is gegarandeerd vrij van zware metalen en is kindvriendelijk. Voor speeltuinen is zelfs gekleurd gras verkrijgbaar. Wij raden het af om goedkoop kunstgras te kopen. Ons hele assortiment wordt in Nederland geproduceerd en is van zulke goede kwaliteit dat wij 10 jaar garantie geven.

Actief in Nederland en België

Het maakt niet uit waar u woont in Nederland of België, wij zijn in beide landen actief. Dus neem gerust contact met ons op.

Gratis stalenbox

Op verzoek zenden wij u een gratis stalenbox toe zodat u het product kunt zien en voelen. De keuze wordt nog makkelijker als onze kunstgras specialist u op locatie bezoekt. Hij kan u dan precies de soorten kunstgras laten zien die geschikt zijn voor uw unieke project. Zo kunt u een betere afweging maken dan wanneer u enkel kunt afgaan op enkele stalen die wij opsturen. De vele voordelen van kunstgras kunt u lezen op de waarom kunstgras pagina.

Kunstgras kopen met uitstekende service

Een goede service maakt het hele verschil. Dat geldt ook in de wereld van kunstgras. Kunstgras kopen bij Top Kunstgras betekent dat onze medewerkers u alle nodige informatie geven en u advies op maat bieden. Als u gebruik maakt van onze eigen vakkundige legservice dan kunt u alles met een gerust hart aan ons overlaten.; u hoeft nergens naar om te kijken. Wij zijn professioneel en zorgen voor een prachtig strak kunstgrasvlak van hoge kwaliteit.

Bezorgen en afhalen mogelijk

Door onze grote voorraad kunstgras kunnen wij uw bestelling snel bezorgen. Als u geen gebruik maakt van onze legservice dan kunt u uw bestelde kunstgras ophalen in de winkel en direct meenemen. Ook kunnen wij het kunstgras verzenden maar dan is dat op afspraak en bij vooruitbetaling. Het is verstandig om onze algemene voorwaarden te lezen over de aankoop en beveiligde betaling. Let op: ruilen en retourneren is niet mogelijk! Meer informatie over kopen en leveren kunt u vinden op de pagina ‘veelgestelde vragen’.