Vrijblijvende offerte binnen 24 uur
Gratis levering vanaf €250,-

Kunstgras leggen door onze experts

Wilt u kunstgras leggen? Bent u op zoek naar een specialist voor de aanleg van kunstgras? Bent u op zoek naar kunstgras leggen zodat u uw tuin kunt afmaken? Zoekt u dan niet verder. U bent van harte welkom bij Top Kunstgras! In de afgelopen jaren hebben wij veel naamsbekendheid opgebouwd in Nederland, België en Duitsland.

Kunstgras leggen met de specialisten van TopKunstgras!

Wilt u kunstgras leggen? Wilt u deze zomer enkel maar genieten van uw tuin? Denkt u na over kunstgras aanleg? Dan is Top Kunstgras in Limburg precies het bedrijf dat u zoekt. Top Kunstgras biedt een breed assortiment kunstgrassen van de beste kwaliteit. Wij hebben jarenlange ervaring met kunstgras aanleggen en ook voor uw locatie hebben wij het geschikte kunstgras. Het maakt niet uit of u het aanleggen kunstgras zelf wilt doen of wilt laten uitvoeren door onze kunstgras specialisten, allebei is mogelijk. Als u zelf aan de slag gaat met kunstgras leggen dan krijgt u van ons persoonlijk advies op maat en natuurlijk kunnen wij alle benodigde gereedschap leveren. Als u een beetje handig bent dan moet de aanleg kunstgras zeker lukken. Wilt u vooraf weten waar u aan toe bent wat betreft de kosten? U kunt direct online de prijs voor uw kunstgras berekenen. Daar hebben wij een handige prijscalculator voor waar u enkel maar de afmetingen in hoeft te vullen. Wij leggen kunstgras in tuinen, op balkons, dakterrassen en speelplaatsen. Ook voor uw locatie hebben wij het geschikte kunstgras! 

Kunstgras aanleg: zelf kunstgras leggen of kunstgras laten aanleggen?

Top Kunstgras is de marktleider in België als het gaat om kunstgras leggen. Vindt u het lastig om de juiste afmetingen te bepalen? Wij komen naar u toe om op te meten hoeveel kunstgras u nodig heeft voor aanleggen kunstgras. Ook is het mogelijk om een gratis stalenbox aan te vragen. In het echt ziet u de verschillende kleurnuances beter en u zult verrast zijn hoeveel soorten groen er zijn.

Maar welk soort kunstgras u ook kiest, het heeft altijd een natuurlijke uitstraling en sommige soorten zijn niet van echt te onderscheiden. Al ons kunstgras is vrij van zware metalen en is veilig voor kinderen en huisdieren. Heeft u geen tijd om zelf kunstgras leggen? Maak dan gebruik van onze eigen vakkundige legservice. Onze kunstgras specialisten zorgen voor een perfecte kunstgras aanleg zodat uw gazon er stabiel en strak bij ligt. Top Kunstgras heeft een eigen huismerk met een perfecte prijs- kwaliteitsverhouding. Voor elk budget hebben wij passend kunstgras.

Wanneer het u uitkomt
Al uw vragen beantwoord

Ontvang een gratis stalenbox of plan een inmeetafspraak!

Wilt u meer informatie over kunstgras aanleggen? Neem gerust contact met ons op, onze medewerkers geven u graag advies over aanleggen kunstgras. Top Kunstgras is actief in heel België en verzorgt graag uw aanleg kunstgras. Kies voor een onderhoudsvriendelijk gazon net zoals vele klanten voor u hebben gedaan. Zij waarderen ons met een 9,5! Ons kunstgras wordt in Nederland geproduceerd en is van zulke hoge kwaliteit dat wij 10 jaar garantie geven. Aanleggen kunstgras laat u doen door de kunstgras specialisten van Top Kunstgras!

Wanneer het u uitkomt
Al uw vragen beantwoord
Afspraak maken